Alweer op éénderde van de kuren

Inmiddels zitten we in de rustweek van de 2de chemokuur en zitten we op éénderde van (hopelijk) alle kuren. Vorige week ben ik op woensdag, door het infuus van de dag ervoor, erg moe geweest en was ik zogezegd niets waard. Doordat ik extra medicijnen tegen de misselijkheid had genomen, heb ik daar gelukkig geen last meer van gehad. Op donderdagochtend ging het alweer beter gelukkig en de hele week door ben ik steeds verder opgeknapt. Deze week heb ik de hele week gewerkt en ik kan ook steeds lekker op de fiets. Zowel mijn lichaam als het weer laten dat toe en dat vind ik erg fijn! Het is goed voor mijn herstel en het vasthouden van spiermassa, daarnaast vind ik fietsen sowieso fijn als het even kan.  :)Dinsdag is picc-lijn nog verschoond in het ziekenhuis. Dat moet elke week gebeuren. Gelukkig is dat eigenlijk een klusje van niks.

Komende week gaat de 3e chemokuur alweer van start. Maandag wordt er bloed afgenomen (via de picc-lijn, er hoeft niet meer geprikt te worden) en na een uurtje wachten kan ik dan langs bij de oncoloog om te bepalen of ik fit genoeg ben om de kuur doorgang te laten vinden. Na de 3e (komende) kuur zal er een CT-scan plaatsvinden om te kijken in hoeverre de behandeling aanslaat. Helaas weten we nog niet wanneer dit gaat plaatsvinden, hopelijk weten we maandag meer! We hebben zelf geen flauw idee of de kuur aangeslagen is. Ik heb in ieder geval nog steeds last van nachtzweten.

Intussen ben ik bezig om de pijnstilling, die ik vooral gebruik om de koortsverschijnselen van Hodgkin te onderdrukken, wat af te bouwen. Ik gebruik Naproxen en Paracetamol. Op dit moment probeer ik om van de Naproxen af te komen. Het is sowieso troep voor je maag en dan kan ik misschien een beetje zien of de chemokuur aangeslagen is.

Willen jullie bidden en duimen dat de kuur aanslaat en de uitslag van de CT-scan over een paar weken erg goed is? Daar zijn we een klein beetje zenuwachtig voor.

Fijn weekend!

11 gedachten over “Alweer op éénderde van de kuren”

  1. We denken aan je! Maar ook aan Suzanne… En… We blijven duimen dat alles goed komt!?

  2. Groetjes vanuit een druk, maar wel gezellig en leerzaam, ICCM we missen je wel hoor en bidden voor je! Paul en Ruth St Hand/ICCM/ITeams NL

  3. Sterkte weer voor de komende week. Wat heerlijk dat je deze week hebt genoten op de fiets. Uiteraard bidden wij voor jullie!!

  4. Natuurlijk bidden we voor je. Dagelijks brengen we je voor Gods genade Troon.
    Liefs en heel veel sterkte van Hans & Han van Brummen

  5. Wij bidden en duimen voor jullie.
    Lieve groetjes van Oom Klaas en Tante Tonny

  6. Ik blijf voor jullie bidden en ben dankbaar hoe jullie er nu doorheen gaan. Petje af! Houdt moed ‘Hij baant een weg’ waar die ook heen mag gaan!

Reacties zijn gesloten.