De allerlaatste update!

Vanochtend hebben wij weer een bezoekje gebracht aan mijn oncoloog dr. Sandberg voor de laatste controle van dit jaar. Alle bloedwaardes waren dik in orde en dr. Sandberg heeft geen reden om te twijfelen dat de zieke weer terug zou zijn. Ook heeft hij nog even aan mijn lymfeklieren in mijn nek gevoeld. Ook daar geen bijzonderheden.

De volgende controle is weer over 4 maanden (eind 1e kwartaal volgend jaar) en daarna mag ik om de 6 maanden terugkomen voor de reguliere controles. Hij heeft er redelijk veel vertrouwen in dat het goed gaat en blijft gaan. Goed nieuws zo anderhalf jaar na de laatste chemo (jaja de tijd vliegt) en twee jaar na de diagnose van de ziekte van Hodgkin.

Ondanks dat we het erg leuk vinden om blogjes te schrijven, hebben we besloten om vanaf nu niet meer te bloggen over positieve uitkomsten van reguliere controles. Mocht er onverwacht wel nieuws te melden zijn dan zullen we dat uiteraard doen. Geen nieuws, blijft dus goed nieuws!

Dank jullie voor het volgen van onze blog, voor jullie steun, kaartjes en gebeden (alhoewel die nog steeds welkom zijn tegen de na-effecten van de chemo).

Als jullie in de toekomst willen weten hoe het met ons gaat, nodig jezelf dan gerust eens uit voor een kopje koffie of thee in ons nieuwe huis waar we – na een grote verbouwing die nog steeds gaande is – in maart 2019 naar toe hopen te verhuizen.

Leonard & Suzanne

16 gedachten over “De allerlaatste update!”

  1. Heel erg fijn dat het zo goed gaat we wensen jullie dan ook alle goeds van de wereld en een heerlijk leven in jullie nieuwe huis

  2. Nog nooit een reactie geplaatst maar wel altijd met veel belangstelling gelezen. We hebben elkaar regelmatig ontmoet in een andere setting en dat zal voorlopig ook zo blijven.
    We zijn dankbaar dat het goed met je gaat. Dat jullie weg gezegend mag zijn, liefde en geluk voor jou en Suzanne. Het gaat jullie goed.

  3. Fijn om te horen! Wat zullen jullie dankbaar zijn!! En wij met jullie. Liefs, Wim en Petrine Jansen

  4. Wat is dit geweldig. Nu nog een paar maanden werken aan jullie toekomstige woning en dan kunnen jullie eindelijk gaan genieten van de toekomst. Wij wensen jullie alle goeds en geluk toe.
    Lieve groetjes van Oom Klaas en Tante Tonny

  5. Wat goed om te lezen dat de uitslagen goed zijn. Blijft toch elke keer weer spannend. Bedankt dat je ons via deze blog op de hoogte hebt gehouden, dat was erg fijn. Hopelijk hoef je er nooit meer gebruik te maken! Want je schrijft geen bericht is goed bericht! We wensen jullie veel Zegen, geluk en liefde toe.
    Janny en Jan

  6. Wat een positieve berichten. Dankbaar voor en met jullie.

    En we nodigen ons inderdaad eens uit voor n kopje koffie.

  7. Fijn om te lezen Leonard! Toch zal ik de updates missen! T Was heel fijn om je te zien bij de opening van het nieuwe pand van de gemeente! Gods zegen toegewenst!

  8. Dit is geweldig nieuws zo aan het eind van het jaar.
    Dat geeft je weer extra energie.
    Nog even en dan fijn samen in jullie nieuwe huis.
    Het kopje koffie kom ik beslist een keer drinken!

  9. Goed nieuws dat jullie ook stoppen met deze BLOG. Daar straalt vertrouwen in uit. Veel geluk en zegen samen toegewenst. Ook bij de laatste loodjes (of zwaarder zelfs) van jullie nieuwe huis!

  10. weer een heel fijn bericht. dat het goed gaat.
    nog veel sterkte met de verbouwing.

  11. Fantastisch nieuws, lieve twee..!!
    Alle reden voor grote dankbaarheid. Prijs De Heer.

  12. Wat een geweldig nieuws!
    Alle reden tot grote dankbaarheid aan onze Hemelse Vader!
    Gods zegen voor de toekomst.
    Succes met het opknappen van jullie huis1

  13. Geweldig nieuws. Heel veel succes met de verbouwing . Als alles klaar is hopen wij graag een kopje koffie te komen drinken

Reacties zijn gesloten.