Goed nieuws / uitslag scan 

Zojuist hebben wij van de oncoloog gehoord dat de CT scan uitwijst dat het de goede kant op gaat. Tussen de longen zit nog een flink vergrote lymfeklier maar daarbuiten zijn alle lymfeklieren flink geslonken, of al terug naar normaal. Ook bij de milt gaat het hard de goede kant op! Daar zitten 2 plekken en die zijn ongeveer gehalveerd.

Dat de lymfeklier achter het borstbeen nog groot is, is een bekend verschijnsel. Het kan komen doordat er een soort littekenweefsel is ontstaan of dat het gewoon nog even duurt voordat deze klier weer slinkt naar normale grootte. Uiteraard kan het ook zijn dat er nog wel kankercellen zitten maar dan hebben we nog drie kuren om dat verder te laten slinken. Uiteindelijk zal de PET/CT-scan duidelijkheid geven, die enkele weken na de laatste kuur zal plaatsvinden.

Al met al een hele hoopvolle uitslag, eigenlijk het beste waar we redelijkerwijs op hadden kunnen hopen!

Nu nog drie kuren te gaan om de kankercellen tot de laatste aan toe weg te krijgen. Best spannend! Spannend, zowel omdat de kuren zwaarder om te verdragen worden en het nog spannend is wat ons daar te wachten staat… Het is nu namelijk van belang dat echt alles weggaat. Daarnaast spannend omdat de PET/CT-scan een ‘definitief’ beeld geeft of de kanker echt weg is of niet. Maar voor we daar zijn, zijn we nog een paar maanden verder. Eerst staat morgen weer de volgende kuur voor de deur en gaan we er weer tegenaan! 

Weer willen we iedereen bedanken voor alle blijken van medeleven, in het bijzonder voor alle gebeden voor een goede uitslag en rust die we ervaren. Bedankt!

24 gedachten over “Goed nieuws / uitslag scan ”

  1. He Leonard, super zo’n hoop volle uitslag.
    Hou vol en be blessed (Suus ook)
    h gr
    Tom en Paulien

  2. Wat n goede uitslag. We zijn dankbaar met jullie. Sterkte nog met die zware laatste kuren. Gelukkig weet je wel dat de chemo goed zijn werk doet.
    Groetjes aan allebei.

  3. Wat heerlijk die uitslag van vandaag voor jullie.en verder weet veel sterkte voor de volgende ligt.

  4. Hi Leonard en Suus,
    We blijven bidden en verwachten het van Onze Vader. Dankbaar dat jullie in Zijn liefdevolle handen liggen.
    Liefs van ons.

  5. Hoi Leonard,
    Wat een positief bericht. Dagelijks bidden we voor jou en voor Susan, dat jullie staande mogen blijven in deze strijd, want dat is het.
    Maar we blijven vertrouwen op de Allerhoogste.
    H.groet van Hans & Han van Brummen

  6. Geweldig om dit nieuws te horen!!! En natuurlijk zijn jullie er nog niet, maar is dit in ieder geval mooi meegenomen en op naar n goede volgende uitslag:)
    Sterkte met komende kuur, zet m op allebei!! Liefs

  7. Mooi!
    Nu nog de laatste stappen..
    Niet de makkelijkste…
    Maar.. Blijf hopen en geloven erin ook als het heel zwaar is.
    Diep respect..ook voor suus..
    Samen sterk! ?

  8. Fijn dat jullie zulk goed nieuws kregen. Sterkte met de rest van het traject.

  9. Geweldig om te horen dat de chemo zo goed aan slaat, dan doe je het in ieder geval niet voor niets. Veel sterkte voor de volgende kuur. Groetjes ook voor Susanne.

  10. Wat een goed nieuws zeg! Onze hoop mogen wij vestigen op Hem! God zorgt voor jullie. Veel zegen voor de nieuwe kuur!

  11. Blij en samen met jullie en velen dankbaar voor het goede nieuws! Uiteraard gaat het gebed door!
    Heel veel sterkte voor de komende tijd voor jullie allebei!

  12. Wat fijn dat jullie vandaag goed en hoopvol nieuws kregen!
    Helaas nog wel een aantal zware kuren te gaan, maar hopelijk geeft deze positieve uitslag weer nieuwe kracht om ze te ondergaan.
    Heel veel sterkte gewenst, ook voor Susanne.

  13. Hoi Leonard en Suzanne,
    Wat een positief nieuws. Er zal zeker nog een moeilijke tijd aanbreken, maar geniet nu nog van de vooruitgang die in gang is gezet.
    Wij denken veel aan jullie en voor beiden heel veel sterkte en kracht in de komende periode.

  14. Wat een goed bericht! We hopen én bidden dat alles zo verder goed mag gaan! Heel veel sterkte voor de komende tijd!

  15. Wat geweldig dat de uitslag zo goed is,
    Alles heeft zijn tijd nodig,
    Maar met nog drie behandeling te gaan
    Is dit al zo veel belovend,!!
    Veel sterkte voor de komende weken,
    Ik leven met jullie mee,
    Samen met Suzan staan jullie sterk.
    Lieve groetjes tante Rina

  16. Wat een geweldige opsteker. Dat geeft moed en kracht voor het vervolg, wat als ik het goed begrijp, nog zwaarder wordt.
    Houdt vol. Jullie weten dat je niet alleen dit pad hoeft te bewandelen.

  17. Wat fijn om te horen Leo en Suus! En nu volhouden.

    Jesse is na drie maanden bidden voor Leonard toch wel erg benieuwd wanneer hij eens langs mag komen om te zien hoe snel Leo beter aan het worden is. 😉 Dus wie weet kunnen we binnenkort eens iets afspreken. We laten wel van ons horen!

  18. Geweldig, Leonard en Susanne, om te ervaren dat God altijd en juist nu ook bij jullie is, zoals Hij heeft beloofd. We moedigen jullie en allen om jullie heen aan om te blijven vertrouwen op volkomen genezing. Jullie en wij willen Hem volgen, dus Hij gaat voor ons uit…., dus: ‘Ga met God, dán ga je goed’.

Reacties zijn gesloten.