De eerste week van kuur 3

Voor het eerst in mijn bloggeschiedenis een korte update. Ik probeer altijd korte updates te schrijven maar dat lukt vaak niet. 🙂

De chemokuur afgelopen week is weer goed gegaan. De ongemakken blijven gelukkig redelijk beperkt, behalve droge handen en wangen. Wat wel nieuw is, is dat ik nu tegenwoordig vaak ’s middags wel een middagslaapje nodig heb omdat ik dan best wel moe ben. Ik slaap dan even een uurtje en dan gaat het weer goed. Vanochtend was ik weer om 5 uur wakker dus ik heb net ook weer lekker geslapen tussen de middag. Daarnaast heb ik in de eerste dagen van de kuur wat meer last van misselijkheid als voorheen, dat ging op de eerste dag helaas zelfs nog even echt mis. Dat was net toen ik ’s avonds m’n medicijnen had ingenomen. Gelukkig is het de rest van de week wel beter gegaan. Morgen alweer de laatste infuusdag van kuur 3 gevolgd door één of twee daagjes bedrust en dan op naar de CT-scan met hopelijk een goede uitslag…!

Vrijdagmiddag hebben we lekker uitgewaaid in de zon op het strand. Hier een paar leuke foto’s zodat jullie zien dat we ook nog genieten.

11 gedachten over “De eerste week van kuur 3”

  1. Ha “foto-modellen”, zou ik bijna schrijven. Lekker zo ff uitwaaien aan het strand. Elke keer verbaas ik me weer over je/jullie bericht. In alle moeite die er ongetwijfeld is lees ik ook steeds weer positieve dingen, daar ben ik met jullie dankbaar voor. Ik blijf jullie sterkte en veel zegen toe bidden. “Maar ieder die zijn vertrouwen op U stelt, zal zich verheugen. Zij zullen tot in eeuwigheidswaarde vreugde juichen, omdat U hen beschermt. Dan zal ieder die U liefheeft , overlopen van blijdschap.”. Gods rijke zegen ?

  2. Hi love couple!!!
    Mooi om jullie zo samen te zien en zo te genieten ondanks de hobbels op de weg.
    Gods liefse en warmte is om jullie heen.
    We blijven bidden.

    Liefs,
    Diana en Mark ( en de kids)

  3. Ha Leonard en Suus,

    Fijn dat jullie er even tussenuit zijn gegaan, even uitwaaien.
    Sterkte met de laatste infuus dag en ik hoop/bid met jullie mee op een goede uitslag van de ctscan!

    Groetjes, Simone

  4. Hallo lief gezin,

    Ik bid voor beide herstel toe, Leonard dat de kuur zijn werk goed mag doen en bij Suzan dat God nieuwe energie mag teruggeven zodat ze zo mag functioneren zoals deze moeilijke situatie vraagt.
    Zijn nabijheid toebiddende, Ronald vd Geer

  5. Hoi Leonard, ik was blij je weer eens te ontmoeten tijdens mijn (voorlopig) laatste vergadering van de FC.
    Ook mooi om te ervaren dat je, je spirit gelukkig niet verloren ben.
    Blijf wel heel zorgzaam voor jezelf. Je ziet dat God voorziet in nieuwe mensen voor de FC.
    Ook goed om samen leuke dingen te doen als dat kan, zoals hier getoond. Houd moed. HIJ is elke dag aan je zijde ook al weet je niet waar je pad naar toe gaat. Ik bid voor een goede uitslag voor jou en niet minder voor Suz!

  6. Wat staan jullie er stralend op en dat met die kou, heerlijk
    zo aan het strand met de wind in je gezicht.
    Ik wens je weer veel sterkte en optimisme voor de komende
    spannende weken.
    Suzan voor jou wens ik dat natuurlijk ook.

  7. Kanjer!!! Fijn dat jullie ook zo lekker genieten samen:) Hij is erbij – altijd! Knuffel

Reacties zijn gesloten.