Thuis!

Woensdag en donderdag kreeg ik dag 2 en 3 van de eerste chemokuur. Beide dagen waren hetzelfde qua infuus, 3 uur lang één middel. Het was een middel waarvan ik niet direct bijwerkingen ervaar en het waren dus gemakkelijke dagen. De enige kleine tegenslag was dat gisteren m’n infuus niet goed meer zat en opnieuw geprikt moest worden, dat is niet prettig vooral omdat ik niet altijd even makkelijk te prikken ben. Gelukkig zat er vrij snel een nieuwe infuusaansluiting in. Wel op een minder prettige plaats bij mijn elleboog, maar voor die laatste paar uur was dat niet zo erg.

Alles is erg goed en met weinig bijwerkingen verlopen. Gistermiddag om 14:45 uur mocht ik daarom ook naar huis. Ik was wel erg moe, vandaar ook pas vandaag de blog. Vroeg naar bed en een heerlijke nacht gemaakt. En vanochtend was ik ook nog behoorlijk traag/moe.

Inmiddels is er ook een verpleegkundige aan huis geweest om de Neulasta-prik, die mijn weerstand weer moet opbouwen, te geven en uit te leggen. Ik heb hem zelf geprikt en vanaf nu blijf ik het zelf ook doen. Ik ben geen held, maar ik denk dat dat wel gaat lukken. Hopelijk blijft de botpijn die de prik kan geven mij bespaard. Dat is nu even afwachten want de prik is pas net geprikt.

De eerste week chemotherapie zit erop en tot nu toe is het allemaal erg meegevallen. Hopelijk blijft het zo voorspoedig gaan!

We hebben gisteren even geteld hoeveel kaarten we al gehad hebben en het zijn er al meer dan 50! Het aantal berichtjes via telefoon/blog of langs andere wegen is ook enorm. We zijn dankbaar voor alle belangstelling, medeleven, bezoekjes en mensen die aan ons denken, voor ons bidden en duimen. We voelen ons enorm gesteund en de eerste week is bovenverwachting goed verlopen, absoluut mede dankzij jullie dus!

Nu samen weekend vieren. Ik houd mij nog even op afstand van grote groepen mensen op ziekenhuisadvies, vanwege mijn weerstand waar ik nu voorzichtig mee moet zijn.

15 gedachten over “Thuis!”

  1. Fijn dat t allemaal voorspoedig gaat!! Hopelijk blijft het zo ? Sterkte Leo en suus, jullie zijn kanjers!! Xx

  2. Trots op onze lieve kinderen!
    Wat een kanjers!
    Jullie benaderen alles zo positief en we horen geen klagen.
    We genieten ervan om te zien hoe goed jullie voor elkaar zorgen en van jullie liefde voor elkaar.

  3. Fijn om weer lekker thuis te zijn voor het weekend!
    Gelukkig dat deze week alles voorspoedig is verlopen!
    Geniet van een paar vrije dagen!

  4. Wat heerlijk het weekend weer samen.!! Ff uitrusten van alles. Heel veel sterkte hoor.

  5. Goed te lezen dat het zo voorspoedig ging en ja dat infuus prikken is echt niet lekker.
    En dan nu ook nog jezelf gaan prikken, dat vind ik wel stoer!
    Geniet fijn van de komende dagen.

    Hartelijke groeten,
    Annie Troost

  6. Ik ken jullie nog niet zo goed als het zou moeten, als vrij nieuw lid in de gemeente maar bid regelmatig voor herstel en kracht in deze toch moeilijke tijd!

  7. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen.
    We hopen dat jullie samen een goed weekend mogen hebben!
    We bidden om rust, vrede en weinig bijwerkingen van de chemo.
    Even lekker bijkomen nu!

  8. Wat een mooie blog weer Leonard. Je bent krachtig en je houdt je kranig. Chapeau! Je komt er wel doorheen. Nu lekker met Suus sneeuwvlokjes tellen, uitrusten en goed eten. Fijn weekend samen ??

  9. Leo je vergeet het harsen 😉 😉

    Geniet van het weekend samen en hopelijk blijft alles voorspoedig verlopen!!

  10. Fijn dat het goed is gegaan! Geniet van de tijd samen! En idd stoer dat je zelf gaat prikken! Ik bid voor rust en zo weinig mogelijk bijwerkingen!

  11. Hoi Lennard en Suzanne,
    Fijn dat het deze week zo goed is gegaan. Het is best wel een spannende week geweest. Ik wens jullie Gods vrede en nabijheid toe.

    gr.Heleen

  12. Sterkte en Zegen toe gebeden, Leonard en Suzanne, en dat jullie in deze moeilijke periode zullen kunnen blijven vertrouwen op onze Hemelse Vader, die beloofd heeft jullie en ons nooit te ‘begeven’ en nooit te verlaten.

Reacties zijn gesloten.